­

Logo met afbeelding Karin 2

Even toe aan ontspanning?

Een gezonde huid is een mooie huid...

Schoonheid met visie...

Een moment van aandacht & rust...

Persoonlijke aandacht voor uw huid...

Slider

THOCLOR LABS, EEN NIEUW EN UNIEK PRODUCT IN NEDERLAND

Klik hierboven voor de video... Thoclor Labs GF-serie, 2 producten op basis van ons eigen immuunmolecuul HOCL, die bij uitstek geschikt zijn als ondersteuning na een intensieve behandeling en bijdragen aan huidverjonging.

BIOTECHNOLOGIE
Thoclor Labs specialiseert zich in de biotechnologie, en combineert de kracht van de medische wetenschap met de wonderen van de natuur. De GF-serie, ontwikkeld door Thoclor Labs, maakt een eind aan de zoektocht naar een jeugdige, gezonde huid. Door verjonging te combineren met genezing heeft Thoclor bewezen de best mogelijke huid te geven.

HOCL
Normaliter wordt HOCL in het lichaam aangemaakt, en is een onderdeel van het immuunsysteem. HOCL is verantwoordelijk voor wondgenezing en het bestrijden van infecties. Dankzij het antibacteriële en ontstekingsremmende effect dat Thoclor Labs op de huid heeft, biedt het ook veel voordelen bij de behandeling van acne, rosacea, eczeem en oogonstekingen.

GEPATENTEERDE METHODE
Thoclor Labs heeft de afgelopen jaren de laatste hand gelegd aan het perfectioneren van het proces, om het 100% zuivere immuunmolecuul HOCL buiten het menselijk lichaam te maken. Deze unieke productiemethode van Thoclor Labs levert een hoge kwaliteit en concentratie van HOCL. Een actief ingrediënt dat niet toxisch, 100% zuiver en stabiel is.

HOCL IS VOLKOMEN VEILIG
HOCL is internationaal geclassificeerd als veilig voor gebruik met verschillende toepassingen. De Amerikaanse FDA heeft HOCL een GRAS-certificering (Generally Recognized as Safe) gegeven, wat de hoogst mogelijke veiligheidsclassificatie is.

THOCLOR GF1 AFTERCARE
Ter behandeling van open wonden,en infecties op de huid. Ook na intensieve peelingen, of needlen. Mag rondom de ogen. Voorkomt ontstekingen en beëindigt infecties, waardoor er een snellere genezing plaats vindt.

THOCLOR GF2 SKIN REJUVENATION
Dagelijks gebruik na het reinigen van de huid, voor de lotion of conditioner zorgt voor een tot 60% verhoogde opname van werkstoffen, die daarna aangebracht worden. Het resultaat is verjonging, rimpelvermindering en een betere hydratatie van de huid.

  • ontstekingen van de huid worden verminderd, denk bv aan acne en rosacea-
  • herstelt beschadigingen door omgevingsfactoren bij continu gebruik.
  • gunstig effect op oogonstekingen
  • gunstig effect op atopische dermatitis (eczeem verbetert bij het aanbrengen van Thoclor Labs op de huid)

 

 

­